Nieuws

Lees hier ons laatste nieuws!
07 februari 2017

Het Zingpaleis – het grootste meezingfeest – kleurt dit jaar paars

Na rood, wit en tropical, gaan De Romeo’s dit jaar voor paars als nieuwe themakleur voor hun Zingpaleis. Zaterdag 25 november staan ze met hun liveband – en met veel toeters en bellen – opnieuw in de Hasseltse Ethias Arena. Voor deze editie keren de gastheren van het grootste meezingfeest van het jaar terug naar hun roots. Als overtuigde ambassadeurs trekken De Romeo’s opnieuw volledig de kaart van het ‘meezingen’.

“We gaan de mensen overtuigen om terug echt mee te zingen met de liedjes. Kijk eens om je heen: Hoeveel mensen zingen er niet mee in de auto of als ze onder de douche staan? Dàt gevoel willen we creëren in de Ethias Arena. De meerderheid van onze bezoekers komt naar ons feestje omdat ze op zo’n avond ongegeneerd uit de bol kunnen gaan en uit volle borst kunnen meezingen. Dus geven we hen echt een maximale feestgarantie. Alle liedjes die we samen met onze liveband brengen, moeten een hoog meezinggehalte hebben, of ze komen niet meer in de setlist. De mensen moeten zich van de eerste tot de laatste minuut amuseren, net zoals wij dat doen op het podium,” aldus De Romeo’s.

“Vanaf september kunnen de Zingpaleis-bezoekers mee de setlist bepalen. Online kan er gestemd worden door alle ticketkopers. Zo’n drie weken voor Het Zingpaleis, maken wij alle songteksten beschikbaar. Mensen kunnen thuis oefenen en meezingen voor de spiegel. Wie z’n teksten niet van buiten kent, moet niet panikeren, want wij voorzien voor elke bezoeker een Zingpaleis-boekje mét daarin alle teksten,” klinkt het bij de organisatoren.


25 november 2017 – 20:00 – Ethias Arena Hasselt

Tickets zijn te koop via 070/345.345 (max. €0,30/min.) of www.teleticketservice.com
Voor groepen vanaf 20 personen zijn er speciale kortingstarieven. Mail voor meer info naar groepen@benelive.eu

Reageer