Nieuws

Lees hier ons laatste nieuws!
07 april 2017

The Kelly Family op 23 maart 2018 in Lotto Arena Antwerpen!

De comeback van het jaar!

THE KELLY FAMILY
We got love – Live 2018

Een droom wordt werkelijkheid voor vele fans: The Kelly Family gaat opnieuw touren! Eind november kondigde Angelo Kelly op tv een concert aan in de Westfalenhalle in het Duitse Dortmund en in minder dan 20 minuten waren alle tickets de deur uit. Ook de twee extra concerten waren compleet uitverkocht op een paar uur tijd. Dit enorme en onverwachte succes was zo overweldigend voor de Kellys, dat ze meteen beslisten om de studio in te duiken om een nieuw album op te nemen. “We Got Love” ligt sinds 24 maart in de winkels.

Maandenlang bleven fans in heel Europa op hun honger zitten en wachtten ze tevergeefs op internationale speeldata, maar nu is het eindelijk zo ver: The Kelly Family gaat in 2018 voor het eerst sinds 1999 weer een grootschalige concerttour doen in de beste muziekarena’s.

Als één van de meest succesvolle Iers-Amerikaanse bands aller tijden, slaagden ze erin om 20 miljoen albums te verkopen, meer dan 50 awards te verzamelen en talloze Gouden en Platina awards op hun naam te schrijven.

Voor hun “We Got Love” live shows, zorgen ze voor een mix tussen nieuwe songs en hun allergrootste hits. Het publiek zal worden meegevoerd op een muzikale reis doorheen 40 jaar familiegeschiedenis. Elk live concert belooft vol magische momenten te zitten, en authentieke “Kelly Family power” zoals alleen zij die kunnen brengen.

Op 23 maart 2018 staan ze in de Lotto Arena in Antwerpen. Tickets zijn te koop vanaf maandag 10 april om 09u00, via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (max. €0,30/min.)

Reageer