Nieuws

Lees hier ons laatste nieuws!
03 augustus 2017

I love the 90’s – The party 2018 – met Ward en Paul Elstak

Na een waanzinnige (en volledig uitverkochte) verjaardagseditie in 2017, zal I love the 90’s – The party ook in 2018 de Ethias Arena in Hasselt weer op z’n grondvesten doen daveren tijdens hét 90’s feestje van het jaar. Master of Ceremony DJ Ward staat nù al te popelen om de 90’s massa te bespelen en voor de elfde keer op rij mee te nemen op een onvergetelijke trip door de jaren ‘90.

De eerste gastartiest is ook meteen bevestigd: de Godfather van de happy hardcore, Paul Elstak. Hij zal voor de tweede keer (zijn eerste doortocht dateert van 2013) plaatsnemen achter de draaitafels van I love the 90’s en de allerbeste beats door de speakers laten knallen. Dat wordt buzze geven! Elstak gooit tegenwoordig hoge ogen aan de zijde van Jebroer met ‘Kind van de Duivel’, maar is een echt 90’s icoon die elke discotheek liet ontploffen met zijn happy hardcore tunes.

I love the 90s – The party
zaterdag 7 april 2018
Ethias Arena Hasselt

– – – – –

Er zijn voor editie 2018 vier verschillende ticketsoorten beschikbaar:

Regular Ticket
Gewoon zaalticket.

Comfort Ticket
Aparte afgebakende zone in de zaal voor extra comfort!
In dit ticket inbegrepen zijn ook: aparte ingang, gebruik vestiaire, parking, toiletgebruik.

Golden Circle Ticket
Toegang tot de frontstage zone vlak voor het podium!
In dit ticket inbegrepen zijn ook: aparte ingang, gebruik vestiaire, parking, toiletgebruik.

VIP Loge
Beschikbaar vanaf 10 personen: een eigen VIP Loge op het VIP deck. Inbegrepen: aparte VIP ingang, gebruik aparte VIP vestiaire, gegarandeerde VIP parking, aparte toiletten, 2 flessen bubbels per 10 personen, ober service.

– – – – –

Kom je in groep?

Profiteer van het voordeeltarief! 2 euro korting op regular tickets vanaf 20 personen, 4 euro korting op regular tickets vanaf 50 personen.
Kies meteen voor het groepstarief tijdens de bestelprocedure of mail voor meer info naar groepen@benelive.eu

 

Alle info over I love the 90’s – The party kan je vinden op:
www.ilovethe90s.be
www.facebook.com/ilovethe90stheparty

Reageer